Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 11.06.2025., 21:28   #5223
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
blazeni micek. to govorim vec neko vrijeme. jednostavno dok ne promjene dizajn dat cu tu razliku u cijeni jer jednostavno ne zelim razmisljat i nervirat se vise. hebali ih dizajni i izmisljanje tople vode.
da se mogu rjesit ovog samsunga isto odmah bi ga dao za sicu samo da ga skinem sa zida i stavim HR.
nije vrijedno ustede 150e, bar pred 3g kad sam uzimao. neznam kakve su cijene sad, vjerovatno vriti .

sto se tice vadenja turbine. mislim da se moze proci sa vadenjem svake 2. il 3. godine ak se pazi.
ja dosta slabo koristim klimu i sad je prvi put vaden rotor nakon 3 g. bila je prljava, al nije bila nesto pretjerano koma.
u apartmanu vadim svake g hebga. tamo gosti kuhaju i svasta rade pa se klima u blagavaoni (vrlo blizu ploči za kuhanje). ponekad cak i nakon 6mj operem isparivac bez vadenja turbine. radim sam pa mi nije problem.

edit: @xlr,

vau, nemrem bilivat da se neko sjetio ovak napravit. bice neki pametniji inzinjer lol. e sad jedino je pitanje koliko je posla za pocupat sve ovo okolo. jesi pratio?
ja sam nesto slicno ocekivao / nadao se da je sa samsungom, jer sam rastavio do pola i promatrao i cinilo mi se da postoji sansa da ide dole plastika, ali eto, bio je serviser i nije bilo cupanja nicega, u razgovoru mi je rekao da se kadica nemoze skinut i nategnuo je isparivac i cupao standardno.