Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Kodiaq all the way, meni je odličan bio kao službeno vozilo, naspram karoqa koji mi je bija ko kombi.
|
Je, vjerujem. Masa ljudi ga hvali.
Ali isto tako sam vidio više komentara na netu kako je superb osjetno bolja za autoput (tišina i osjećaj vožnje).
Također za autoput je Grandland čini se tiši od Kodiaqa, ali Škoda u oba modela ima novu verziju DCC-a koja je bolja od opelovog ovjesa (jest da je i opel stavio neki "visoko frekventni" adaptivni ovjes koji je po reviewima stvarno ok, ali ga novi DCC šiša).
A između škode i opela je isto razlika i u garancijama.
Škoda 6, s nadoplatom 7.
Opel 8, s nadoplatom 10 godina
Imam namjeru promjeniti auto opet kroz 6-7 godina, pa ne bi bilo loše da auto ima još solidno garancije u trenu prodaje.
A i za "nedaj bože" (first world problems), ako budem i morao voziti isti auto duže - neću se buniti da imam garanciju toliko dugo.
A ima tu još i dosta drugih dilema.
Kako imam par bitnih zahtjeva, a ni jedno od vozila nije najbolje u baš svima - jednostavno nemam neki čist odgovor za sad

Vjerujem da ću teško faliti sa bilo kojim od njih, ali svejedno je sad košmar u glavi
Citiraj:
Autor calypso
A jel itko seta po tome gore da treba biti savrsena i nova zastitna ograda? Jel ijedan auto ikad sletio odozgo? Cini mi se da je ta ograda tamo cisto iz psiholoskih razloga...
Rekoh - nemam nis protiv da saniraju, ali ajte prvo sanirajte do kraja centar grada jer se doslovno na dnevnoj bazi otvaraju gradilista... Samo proleti kroz Palmoticevu pa da vidis veselja... Danas jos jedno novo gradiliste ide...
|
Da ne saniraju i netko stvarno sleti ili se nedaj bože dogodi neki jači potres gdje se ovo uruši - bilo bi "Tomašević nam samo mazao oči i nije popravljao što je stvarno bitno"