Citiraj:
Autor Amdejac
Do prije par postova si hvalio kako su to divni i krasni ljudi. Puni poštovanja i razumijevanja. Susretljivi. Uređena država. Nedo bog da preblizu biciklistu staneš ili ga krivo pogledaš, već si naje.o. A sad odjednom pljačkaši, velike premije osiguranja jer se kradu auti. ��
Očigledno da nije trava zelenija nego u HR.
Prošle godine je u HR ukradeno SAMO 598 motornih vozila (tu ulaze i skuteri), a pronađeno je i vraćeno 495.
Jel tako i u toj fino uređenoj državi?
|
Citiraj:
Autor Mommistake
375,048 u 2024. Država s 20x više ljudi nego RH i s jedno 600x više ukradenih automobila. 
|
Dobro, ne može sve biti super
Ali onako totalno subjektivno - ne volim te engleze, to je čudo jedno, sve koje sam upoznao su debili samo takvi. Jest anegdotalno ali tako mi je ispalo.
Citiraj:
Autor Mario92
Evo ga, napokon je rešeno luksuzno vozilo. Sad, navodno postoje za aute ti neki ovlašteni servisi, ne znam kaj to je 
|
Super mi je pro ceed, uživaj u novoj igrački
Ja sam u žešćim kombinacijama i nedoumicama.
Došao sam do izbora između 3 auta:
- Škoda Kodiaq PHEV
- Škoda Superb Combi PHEV
- Opel Grandland PHEV
Sva 3 identična cijena (nažicanih 50k, 45k s poticajima).
Svi imaju više manje identičnu opremu.
Osobno preferiram superb combi jer mi je najljepši a i trebao bi mi biti najudobniji za autoput.
Kodiaq mi je mislim najsigurnija opcija. Sviđa mi se ta dodatna visina kad moram neki light "off-road" kad idemo na Velebit ili u polje

, a i ima uvjerljivo najveći gepek, što neće štetiti kad idemo na put s djetetom i psom.
Grandland je najbolja opcija glede dužine jer je "samo" 465cm što stvarno nije loše za parkiranje, naročito tijekom sezone (i još naročitije kad mi vozi žena

)...
Lud sam više od pogledanih reviewova i vrćenja svega u glavi