Citiraj:
Autor Renesis
ali u bijelom svijetu ti onda kasko naplate masno, pa onda vise nije prst u uho ako kasko kosta ko pol auta...
|
Ne postoji kasko
Ozbiljno, nema toga. Da ne idem u detalje, osiguranje je ovdje legalna pljačka. Jučer sam izvrtio valjda sto različitih auta kroz kalkulatore različitih osiguravatelja. Kvart mi igra najveću ulogu u cijeni. Da živim van grada u kući, bilo bi pola toga. Ovako moram pojest govno i platiti koliko traže.
Ako i prihvatim i platim ponudu, mogu mi je otkazati i onda mi ostali vide da mi je osiguranje otkazano pa mi odmah cijena ide gore, bez obzira na to što nisam ni izašao na cestu. Uglavnom, cirkus. Od 15 auta s liste, sad imam 3 za pogledati.
Žena je izrazila želju da postoji mogućnost vožnje bicikala na autu (ali ne na krovu). Prema tom uvjetu mi RC300h otpada jer hibridi nemaju mogućnosti ugradnje kuke (a i da ima, to je dodatni set komplikacija s osiguranjem)
Ima li tko iskustva s Thule OutWay Hanging nosačem? Paše na CT ali gledam upute kako se to stavlja. Samo ću reci da izgleda daleko od jednostavnog …