View Single Post
Staro 10.06.2025., 12:49   #9491
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Immortalis Pregled postova
Mali offtopic, ali nije bas daleko od teme.
Naručio sam od jedne firme da mi naprave i ugrade ulazna vrata na kući i to je sve prošlo u redu, osim što nisam dobio račun za to sve. Imam ponudu od njih, i plaćeno je internet bankarstvom prema toj ponudi, tako da nije keš u igri i da nema nikakvih dokaza.
Nakon toga sam ih odlučio angažirati da mi zamijene još dvoja balkonska vrata. Uplatio predujam, rekli su 3-4 tjedna za dostavu, i ništa... nisu se javili skoro 2 mjeseca, što mi je u tom trenutku odgovaralo zbog nekih privatnih stvari.
Zovem ih, dogovorimo datum ugradnje (uplatim još ostatak love), uzmem slobodan dan, ostanem doma, i 2 sata prije nego trebaju doći, nazove me lik i kaže da su imali prometnu s kombijem i da ne mogu doći, da će me nazvat. Reko dobro...
Prošlo je neka 3 tjedna od tada, i nikako se ne javljaju. Pošaljem im mail s pitanjem kad će mi doć ugraditi stolariju, ponudim neke datume kad sam ja slobodan i nikakav odgovor nisam dobio.

Planiram ih zvat uskoro, pa me samo zanima s kojim sve prijavama se mogu prijetiti? Ako ni to ne upali, ustvari, zanima me kome da ih prijavim da dobijem lovu nazad? Kojem inspektoratu, poreznoj?
Radi se o cca 2000e.

Hvala
A dogovorio se se bez računa ili ti ga jednostavno nisu ispostavili?
Ako nisu, trebao si tražiti odmah račun, to ti je garancija za sve.

Ajde ti za početak ti njih zovi i pitaj.

Frend imao sličnu situaciju, naručio PVC, došli, izmontirali prozore a vrata stavili obična bijela, bez onih reljefa i svega, obećali da će doći kroz tjedan-dva zamjeniti samo te panele. To je bilo prije 3 godine. Firma zatvorena u međuvremenu, gazda otvorio novu, ista lokacija, slično ime, isti gazda, rade, frend ostao bez vrata. Isto bez računa. Probao prijavljivati, nikad ništa nije riješio.
Mommistake je offline   Reply With Quote