Mali offtopic, ali nije bas daleko od teme.
Naručio sam od jedne firme da mi naprave i ugrade ulazna vrata na kući i to je sve prošlo u redu, osim što nisam dobio račun za to sve. Imam ponudu od njih, i plaćeno je internet bankarstvom prema toj ponudi, tako da nije keš u igri i da nema nikakvih dokaza.
Nakon toga sam ih odlučio angažirati da mi zamijene još dvoja balkonska vrata. Uplatio predujam, rekli su 3-4 tjedna za dostavu, i ništa... nisu se javili skoro 2 mjeseca, što mi je u tom trenutku odgovaralo zbog nekih privatnih stvari.
Zovem ih, dogovorimo datum ugradnje (uplatim još ostatak love), uzmem slobodan dan, ostanem doma, i 2 sata prije nego trebaju doći, nazove me lik i kaže da su imali prometnu s kombijem i da ne mogu doći, da će me nazvat. Reko dobro...
Prošlo je neka 3 tjedna od tada, i nikako se ne javljaju. Pošaljem im mail s pitanjem kad će mi doć ugraditi stolariju, ponudim neke datume kad sam ja slobodan i nikakav odgovor nisam dobio.
Planiram ih zvat uskoro, pa me samo zanima s kojim sve prijavama se mogu prijetiti? Ako ni to ne upali, ustvari, zanima me kome da ih prijavim da dobijem lovu nazad? Kojem inspektoratu, poreznoj?
Radi se o cca 2000e.
Hvala