Citiraj:
Autor domy_os
Da, nećemo vam sada pokazati source code, ali hoćemo kasnije, časna pionirska,
|
Ovo vise nije niti smijesno.
Imas neki dokaz da te/nas netko krade?
Citiraj:
i prodaju sve moguće podatke.
|
Gdje se to moze kupiti, BTW?
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
ja sam builda Android nebrojeno puta
|
Drzniče!
Citiraj:
Autor mkey
Ja nisam ništa komentirao vezano za kompajliranje androida
|
Nitko niti nije, ali hej... Uvijek cemo rado saslusati tvoj audit ipak otvorenog koda.
FTFY.
Citiraj:
nego bubimir mora odraditi supstituciju argumenata da ponekad i pobijedi (u svojim očima) u upravo infantilnim raspravama koje često potiče.
|
Doslovce sam citirao tvoj tekst, no dobro.
Citiraj:
Ja na telefon s androidom gledam kao korisnik nivoa 3 od 5
|
Gdje je 5 maksimalan IQ a ti si na 3? Ima smisla.
Citiraj:
1. ako uređaj ima zaključan bootloader, uređaj je zaključan
|
Aha, kuzim, vi na nivou IQ 3 niste spoznali da "zakljucani bootloader" nema veze s OS-om?
Citiraj:
Otključavanje bootloadera može i ne mora biti moguće
|
Ovo je zapravo slatko - ti si kao LLM kada mu ponestane tokena. Haluciniras, ali je donekle simpaticno. <3
Nikada nisam, pa necu niti sada napraviti iznimku, no da ti osvjezim kontekst - i da, znam da je beskorisno, ali svejedno - bootloader != OS.
Citiraj:
Ali to ne znači kako je korištenje uređaja i operativnog sustava u paketu slobodno kao što bi vlasnik uređaja mogao očekivati.
|
Sto te sprijecava da napravis vlastiti uredjaj i operativni sustav u paketu i prodajes ga "oslobodjenim" kao sto bi "vlasnik uredjaja mogao ocekivati"?
Dobro, odgovor se namece kada covjek isprati do tri tvoja posta, ali jos jedan newsflash - brkas vlasnistvo s pravom na koristenje necijeg tudjeg (intelektualnog) vlasnistva (sto, ruku na srce, za kapacitet kojeg imamo na uvid, nije neocekivano); a dodatno, "vlasnik" uredjaja najcesce ocekuje da uredjaj radi kako je zamisljen i apsolutno mu puca kurac za ostale detalje.
Citiraj:
Pogotovo što dobitak predstavlja ostvarivanje punog pristupa funkcionalnosti
|
Prosvijetli nas, koja to "puna funkcionalnost" tebi nedostaje?
Citiraj:
Ovo je moja špekulacija, ali za očekivati je da biometrija bude dodana kao obavezna u sigurnosnu mrežu, naravno zbog sigurnosti. I vjerojatno niti 1% od onih preostalih 1% korisnika ne bude s time imalo problem.
|
Kamo srece, onda necemo morati citati postove tebe i tebi slicnih kako vam je netko hakirao Fejzbuk stranicu "Ravnozemljasi diljem zemaljske kugle - ujedinite se".
Citiraj:
Samo špekulacije, naravno.
|
Bogati, vidim da slabo provjeravaju koga pustaju za vikend.
PS nemoj skociti s ruba Zemlje kada otkrijes da su tvoji "zakljucani" mobiteli blage rijeci Davida Ickea naspram toga na sto lice neki drugi ugradbeni uredjaji, a tek kada shvatis sto ti sve sprema tvoj najobicniji PC, uf uf uf...
PPS
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jad.12316
Citiraj:
Results
The six included articles show that conspiracy theory beliefs are present from the start of adolescence, and stable from age 14 upwards, with correlations reported for mistrust and paranoid thinking. Negative relationships were reported for cognitive factors such as ontological confusion, cognitive ability, and actively open-minded thinking. Health-related beliefs correlated with adverse childhood experiences, peer problems, conduct, and sociodemographic factors. Right-wing authoritarianism and anxiety positively correlated with intergroup conspiracy theory beliefs.
|
Potrazi pomoc, nije sramota.