Jutros sam uletio na server da isprobam neke stvari - poglavito mogučnost skakanja na određena mjesta kad je uletio Zed i skine me. Velim ja njemu samo smo dvojica pa ako hoče ajmo DM u Egiptu. Počnemo i ja njega počnem skidat ko lud - razmišljam kaj mu je, inače ga nije tak lako ubijat. Stanem i pitam ga da li ima zvučnike ili sluške. On veli zvučnike i još mu piči mjuza - aha to je to - objasnim mu kako sam namjestio slušalice pa čujem sve - hod, kad aktivira bombu, kad promjeni oružje, kad se očeše o grm ili zid ili... Prije toga me je slobodno mogao optužit za varanje - nije ali je mogao. Postoji puno stvari koje se mogu koristiti kao pomoč u igri a nisu varanje. Ima i vraški dobrih igrača sa boljom reakcijom. Ima svega.
Sada je svima jasno zašto se podigla masa igrača i zaprijetila Activisionu bojkotom svih njihovih proizvoda ako odmah ne izdaju PB isti tren. Activision im je prvo rekao fuck you nismo mi napravili igru (N.B: IW je dio Activisiona ). Onda su vlasnici 15000 servera rekli - a ne fuck you - 4,5 milja ljudi igra sve verzije COD-a plus daljnih 15 milja ljudi druge vaše igre - nema PB uskoro i mi pokrečemo bojkot svih vaših proizvoda. Istog trena (krajem prosinca 2005-e) je angažirana firma Evenbalance koja proizvodi PB za puno igara - obično prije izdavanja igre

. Oni su napravili PB i to je integrirano u igru početkom siječnja ove godine. Znači sve ovo vrijeme IW ispravlja bugove i uspjeli su napraviti dvije nove MP mape. Zadnji rekla/kazala je - patch izlazi 18-og trečeg. Nadajmo se.
Što se tiče ove naše situacije - ja sam svojevoljno obrisao opomenu sa glavnog threda jer mislim da je poruka shvačena. Inače dečki su dobili opomenu i na PM.
Evo ga opet sere - mislite si vi - a ja uvijek ispočetka tražim jedno te isto. Neki ne žele shvatiti. Madmax-u sam napisao da će najbolji dokaz njegove nevinosti biti njegova superiorna igra nakon ubacivanja PB-a pa neka onda zatraži ispriku sa naše strane.
Kaj se tiče ostalih ja osobno više ne želim čuti međusobne optužbe - da da čak i najbolji frendovi jedni protiv drugih

. Imate admina a admin ima mp44.: lol2 :
Ja samo plačam server pa onda i skupljam lovu - ni ja nisam nezamjenljiv - ako vam smeta moj rad do 25/03/2006 mi javite tako da mogu zaustaviti autopay pa nek neko drugi preuzme taj dio. Ne - nisam ja sad uvrijeđena frajla nego samo ističem činjenice koje su /trebale bi biti jasne svima.
Toliko o tome.
U subotu navečer sam se "rasplakao" iz dva razloga - prvi je bio 22 igrača na serveru i dobra šora sa dobrom zehebancijom. Drugi je bio FJBG dio - nemreš ti mojim win objasnit da sluške mogu imat mikrofon pa on ko mali mujo mute na njega non - stop. Još ne mogu prežaliti propušteno.
Zbog silovanja istog ukinuo sam PM. Mail znate.
MM