Citiraj:
Autor Mario92
Nego, jel je moguće da se premium guma od 225/40/R18 more kupiti za ispod 100e komad? S kim god sam pričal ne vjeruje mi da 18 cola gume nisu 200+ eura? Jel to zato jer je to popularna dimenzija ili kaj?
|
Da, 225/40 18 je ''popularna'' dimenzija. Pogledaj recimo 235/40 18 i već je osjetno skuplja.
Citiraj:
Autor Mladenxy
Pa da Maxxis...nije baš Kinez nego Tajvan. Kupio univerzalke za prošlog minija, odlične gume za šaku kuna.
|
Kak ponekad volim eksperimentirat s tim raznim brendovima koji imaju dobre recenzije uzeo Maxxis za E39.
U biti sam gledao Nexen Nfera SU4 koje sam imao na E46 no nisam ih mogao dobiti u 265/35 18 pa uzeo te Maxxis VS5 samo zbog rezultata testova.
Tihe su, po kiši su zasad (drugo ljeto da ih imam) fenomenalne. Odradio dva malo muška sljemena i začuđujuće dobro drže.
Mislim da su mi Nexen SU4 bile zeru bolje (225/40 18) no opet, to su kruške i jabuke što jer dimenzije nisu iste, što jer auti nisu isti.
Imam i zimski set Maxxisa (225/55 16) i također po kiši jako dobre. Po snijegu ne znam jer je vožen po snijegu jedan jedini dan
Radim relativno malo kilometara (oko 10k) godišnje pa i to igra ulogu.
Više derem službeni (cca 60-65k godišnje)

E tu u jednoj ljetnoj (30ak kila kilometara) ubio nove ljetne Fulde i u 30k km ubio nove zimske Hankookice.