Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.06.2025., 10:47   #81260
KrunoSTc
Owner

KrunoSTc's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ali da ga jebeš, cijena je dobra.

Vani takav toliko košta, isto godište, isti kilometri. Znači da ga uvezeš ispadne te oko 30k.

Ali je nešto čudno, u cijeloj EU, 5 takvih je na prodaju. Moguće?

https://www.autoscout24.hr/lst/audi/...k&ustate=N%2CU

Što se tiče tih malo skupljih mid-range auta, da, servisi i održavanje je skupo. Diskovi su oko 1000EUR. Gume su 1000EUR. Kasko je 1000EUR. Vodena pumpa 700. Mali servis oko 250.
i kod nas na njuskalu su rijetki, gotovo ih nema. auto je kupljen u RH od strane poznatog sportaša, koji je ovaj moj kupio i ima ga 3+ godine. U 3 godine kaže da aposlutno ništa nije bilo problema sa autom, nikakav veći zahvat, nastavio je servis po isteku garancije u ovlaštenom te da ima radi toga određene popuste na servise. Pokazao mi je račun, zadnje ulje filteri te ulje u kočnicama 180eur. Kupuje drugi auto, ovaj put benzinac a svog daje ispod cijene, inače bi trazio sigurno preko 30k.
ima nove ljetne gume, i komplet diskovi, pločice su promjenjeni nedavno.
on je dosta picajzla oko auta, uvijek je opran, čist i servisira ga po intervalima ovlaštenog servis, na način ostavi auto i oni naprave što treba i jave mu ako drugo nešto treba. pitao sam ga za veliki servis(ne znam kod ovog auta što spada u veliki ako nema zupčasti već lanac, kaze da nije bio još), a ulje u mjenjacu je jednom mjenjano...
KrunoSTc je offline   Reply With Quote