Citiraj:
Autor Mommistake
Ali da ga jebeš, cijena je dobra.
Vani takav toliko košta, isto godište, isti kilometri. Znači da ga uvezeš ispadne te oko 30k.
Ali je nešto čudno, u cijeloj EU, 5 takvih je na prodaju. Moguće?
https://www.autoscout24.hr/lst/audi/...k&ustate=N%2CU
Što se tiče tih malo skupljih mid-range auta, da, servisi i održavanje je skupo. Diskovi su oko 1000EUR. Gume su 1000EUR. Kasko je 1000EUR. Vodena pumpa 700. Mali servis oko 250.
|
i kod nas na njuskalu su rijetki, gotovo ih nema. auto je kupljen u RH od strane poznatog sportaša, koji je ovaj moj kupio i ima ga 3+ godine. U 3 godine kaže da aposlutno ništa nije bilo problema sa autom, nikakav veći zahvat, nastavio je servis po isteku garancije u ovlaštenom te da ima radi toga određene popuste na servise. Pokazao mi je račun, zadnje ulje filteri te ulje u kočnicama 180eur. Kupuje drugi auto, ovaj put benzinac a svog daje ispod cijene, inače bi trazio sigurno preko 30k.
ima nove ljetne gume, i komplet diskovi, pločice su promjenjeni nedavno.
on je dosta picajzla oko auta, uvijek je opran, čist i servisira ga po intervalima ovlaštenog servis, na način ostavi auto i oni naprave što treba i jave mu ako drugo nešto treba. pitao sam ga za veliki servis(ne znam kod ovog auta što spada u veliki ako nema zupčasti već lanac, kaze da nije bio još), a ulje u mjenjacu je jednom mjenjano...