View Single Post
Staro 06.06.2025., 08:43   #8
telefunken
Premium

telefunken's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
xlr, hvala na infu

točno si ubo što me muči: opcije da me prebace na drugo radno mjesto (po mogucnosti u Svedskoj) ako dodje do promjene, što mislim da nije moguće

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Tu ti nemam neki pametni savjet za dati, na svakom poslu postoji rizik da ćeš dobit otkaz ili će nešto krenut po zlu. Ne znam kakvo ti je trenutno radno mjesto pa si možda zato zabrinut? Tu mi se čini da je stvar tvoje specifične situacije i moraš odlučit privatno što ćeš.
...
Ovo što govoriš su sve hipotetske situacije, što ako, iz čega proizlazi da ti prema toj firmi i nemaš nekog povjerenja. Morat ćeš odvagnut pa odlučit. Teško ti njima možeš postat preskup, valjda oni imaju neku svoju računicu

mene muči upravo sigurnost posla jer trenutno imam super siguran i vrlo dobar posao u Hrv, i za ovo mi su motiv novci. Djeluju mi kao tvrtka koja upravo ne želi imati veće veze s radnicima neg moraju imati. U švedskoj imaju svega 200 radnika, a u hrv. oko 20, dakle podružnice im očito služe samo kao bazen za radnu snagu bez da njima opterećuju centralu i švedski sustav. Inače krovna kompanija iznad te tvrtke je neka Indijska super-građevinska tvrtka koja radi svugdje po svijetu

Glede plaćanja, jbg, nisam nikad radio takav tip posla u struci i ne znam kolike su cijene a ovi iz Hrv su me pitali koliko bih želio da mi je plaća u Hrv dok sam na čeanju, a koliko kad bih išao tamo raditi i mislim da im se nije svidjelo koliko bih tražio za hrv jer to ide njima na trošak...