Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.06.2025., 20:47   #81241
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ne čudi me takav stav, imao sam ga i ja dok nisam došao ovdje.

Ono što HR, Španjolska i Portugal privlači su tzv. "chav" turisti. Guglaj izraz i sve će ti biti jasno.
Chavs su sam talog ovog društva i ono što ćeš vidjeti od strane normalnog naroda u komentarima ispod njihovih pizdarija koje rade po svijetu je isti kao naš kad nam "navijači" divljaju po inozemstvu..."zadržite ih, ni mi ih ne želimo nazad".

U 5 godina ovdje i tisuće klijenata nisam jednog chava imao
Ima ih, ne puno, ali naprave dovoljno pizdarija da cijeli narod dovedu na loš glas.

A i s poslovne strane, da negdje mogu potpisati da će mi svi klijenti do kraja života biti britanci, i da ne smijem više ćevap pojesti, potpisujem odmah

Evo, kupujem auto i otvaram firmu. Ne samo da je proces komično jednostavan i brz, nego i savjeti koje dobivam su (za balkanca) sumnjivo dobronamjerni, pa i dalje svaku stvar 3 puta provjeravam
Ti radis sa britancima u engleskoj, to je velika razlika, radi sjebanih kazni (tko bi reka).
Kazem jer i ja radim sa Britancima, koji su govna, sjebat ce te di god stignu i nista ne mozes uzeti kao da je definirano.
Radim u farmaceutskoj industriji, koja je regilirana dozlaboga.

A sta se chavija tiče, nemoj me....
Odem na tenerife, devastiraju sve živo.
Odem na Ibizu, devastiraju sve zivo.
Odem na Sejsele, devastiraju sve živo.
Sad smo na Cipru, pa jebenti sve, samo njih cujem pijane i crvene.

Puno tih chav ekipe ima u Britaniji....

Imamo poprilično oprečno iskustvo. U kojem god sam kraju svijeta bija, a prosa sam preko 50ak drzava, odmah prepoznam Britance.