Citiraj:
Autor xlr
Sta smrdi prema van, u prostoru? Nema brtvu na posudi od prljave vode? Meni X10 napuni prljavu vodu kroz 5-7 dana, voda smrdi kad otvaram posudu, ali dok je sve zatvoreno nema mirisa prema van zbog brtve. Nisam bas azuran u praznjenju iste
Zasto mislis da ce baterije otici kvragu u tako kratkom roku? Sta ne bi bilo onda bolje uzeti model kojem se baterija moze promjeniti?
|
Ima brtvu naravno, no ja nakon 5-6 dana osjetim vonj lagano i prema van ane samo kad otvoriš. To je sad možda do mene jer imam izuzetno osjetljiv nos na mirise, i osjetim takve stvari koje većina ljudi neće ni skužit.
Recimo uđem doma i osjetim neki čudan miris na trulo, ukućani se čude o čemu pričm i onda moram sve pogledat da utvrdim što je, sve da bi našo da je jedna voćka na dnu posude s voćem - lagano trula
Anyways, bolje je što se higijene tiče redovito praznit i isprat posudu za prljavu vodu jer se inače dio prljavih čestica smeća u vodi primi za posudu i onda to kasnije moraš ribat da očistiš.
Što se baterije tiče to me ne brine puno, uvijek mi je na max snazi, nakon pola godine nisam primjetio nikakvu degradaciju.