View Single Post
Staro 04.06.2025., 08:56   #91
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Meni su sve zamućene igre sranje, i uopće ne razumijem zašto stavljaš tu žensku na witcher 4 dretvu. Dobar dio ljudi ovdje ima žene, djecu, ljubavnice, neki i unuke....tak da mi nije jasno čemu ta slika. Vidjeli smo svi žensku, ne treba mi PCEKSPERT forum da vidim žensku, imam to doma.

Vjerojatno će se dat maknut ta muljavost, al meni izgleda strašno. A ovo je cherry pick, dakle pravi gameplay će izgledat još i gore.
Al kako sam napisao, jer vidim da je fanbojizam ovdje jak (ja volim w3, koji ima dobre teksture i da se nariktat bez muljavosti), vjerojatno će se dat maknut.
Mislim da si ti do ovih svojih zaključaka i dojmova došel prije svega čitanjem tih i takvih subreddita, zato sam ti namjerno stavil ovu žensku za usporedbu, jer se paše bez pardona.
Ukoliko su ti sve igre zamućeno sranje, nema potrebe uopće išta igrati i čekati, kad znaš da ne bude valjalo, jer piše na Redditu i vidi se iz aviJona da to kaj rade ne valja.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote