Citiraj:
Autor zvonac
Izgleda da je sve individualno, a covjek ne zna dok ne proba, s kinezima nisam imao problema sto se tice toga, a kolko citam pojedinci su imali problema bas sa smartfonima kojima je to skoro pa prodajni adut a evo i ti velis da ti M5P ne odgovara.
|
Magic 5 Pro ima P OLED ekran,boje su za razliku od Amoleda ispranije i nema dovoljnu krajnju max svjetlinu dok je ostrina bolja nego kod Amoleda opcenito,mozda je na novijm modelima situacija bolja (M6P i M7P) ali to se odmah i jako primjeti kad se koristi nakon Amoleda dok Xiaomi tvornicki po meni ima losu kalibraciju boja i kontrasta no srecom ima dosta opcija za podesiti pojedinacno ali opet fali one max svjetline iako je Amoled u pitanju (moj primjerak Xiaomi 11 i 13,to su modeli od 1000 eura kad su izasli) za razliku od Samsungovog Amoleda,takodjer DPI im je banana ali u developer opcijama kad se otvoru moze se podesavati kako pase
sad ima i banalnost da mi je veliki sredisnji ekran novijeg Samsung Z-Fold 5 modela imao ispranije boje od modela koji sad koristim Z Fold 4 i to je rezultiralo suzenjem pogotovo po mracnijim uvjetima koristenja, a prethodni Z Fold 3 koji je jos stariji model mi je bio najbolji po tom pitanju,tako da nema tu pravila,svako je za sebe prica i nece na svakog utjecati isto..tako da cak i unutar iste firme moze varirati kvaliteta prikaza na krajnjeg korisnika pa cak i ako se radi o novijem modelu