Citiraj:
Autor Amdejac
Znaš kako kažu. Kod susjeda je uvijek trava zelenija.
A ti isti kada se vrate doma gori su od nas domaćih. Vidiš i sam te bandite sa stranim tablicama šta rade. Ko kad pesa pustiš s lanca.
I netko će mi reći kako su ti otočani fini ljudi. Da su takvi ne bi imali sto i jednu koloniju po svijetu. To su obični banditi i razbojnici koji su pokrali pola svijeta i sad bi se mi balkanci trebali na njih ugledat.
|
Ne čudi me takav stav, imao sam ga i ja dok nisam došao ovdje.
Ono što HR, Španjolska i Portugal privlači su tzv. "chav" turisti. Guglaj izraz i sve će ti biti jasno.
Chavs su sam talog ovog društva i ono što ćeš vidjeti od strane normalnog naroda u komentarima ispod njihovih pizdarija koje rade po svijetu je isti kao naš kad nam "navijači" divljaju po inozemstvu..."zadržite ih, ni mi ih ne želimo nazad".
U 5 godina ovdje i tisuće klijenata nisam jednog chava imao

Ima ih, ne puno, ali naprave dovoljno pizdarija da cijeli narod dovedu na loš glas.
A i s poslovne strane, da negdje mogu potpisati da će mi svi klijenti do kraja života biti britanci, i da ne smijem više ćevap pojesti, potpisujem odmah
Evo, kupujem auto i otvaram firmu. Ne samo da je proces komično jednostavan i brz, nego i savjeti koje dobivam su (za balkanca) sumnjivo dobronamjerni, pa i dalje svaku stvar 3 puta provjeravam