Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Autor calypso
Oprosti, ali ta drzava u kojoj ti zivis je sve samo ne normalna...  Mislim, krenimo od toga da svi voze sa krive strane ceste...  Dalje... stvarno nije normalno imati kamere za nadzor na svakom koraku... Apsolutno je nenormalno u demokratskom drustvu ici u zatvor zbog kojekakvog kenjanja protiv vlade na Facebooku - Facebook nije javna platforma (cim trebas korisnicko ime i password da se ulogiras prestaje biti javna platforma)... Jos je veca debilana to da bijelci imaju prednost ici u zatvor u odnosu na ostale manjince... Da ne pricam o tome da vjernici ne smiju (teoretski) obavljati molitve u vlastitom domu ukoliko su u tzv 'safe zone' bolnice ili klinike za pobacaje... I jos hrpa ostalih nebuloza specificnih za doticnu 'normalnu' drzavu... Sto se Svicarske tice, oni su ko i Norvezani, pomalo nazi po pitanju svega...
Ovdje kod nas je skroz lijepo i opusteno i neces ic u zatvor za nekakve benigne idiotarije, nit ces imat prednost ic u zatvor samo zato sto si bijelac... Slazem se da imamo krivosudje, ali ako izbjegavas probleme, skroz se OK zivi...
A za bicikliste me zaboli neka stvar, nek nauce pravila pa nek idu vozit... Naucio sam i ja pa se ne ku*cim okolo da znam pravila... Znam samo da trebam ostat ziv i da ne trebam ocekivat da ce mi neki auto stat na prijelazu...
Inace, u nedjelju smo zena, klinac, klinka i ja isli od centra do Novog Zagreba biciklima... Pricamo o curici od 4 godine koja je dobila novi bicikl sa pomocnim kotacima i koja je uspjesno odpedalirala do Novog Zagreba, pa malo dole djir po Bundeku pa do Velesajma pa do Avenue Malla i onda nazad do centra... Tako da, moze se i sa djecom ovdje po Zagrebu vozit, ali moras pazit ko oci u glavi, svaki put kad je ona prelazila preko pjesackog sam stao nasred ceste da blokiram aute...
@Ivo_Strojnica - pojavili se biciklisti na cestama, samo da znas...  Vidio sam ih svojim ocima! 
|
Znaš kako kažu. Kod susjeda je uvijek trava zelenija. 😂
A ti isti kada se vrate doma gori su od nas domaćih. Vidiš i sam te bandite sa stranim tablicama šta rade. Ko kad pesa pustiš s lanca.
I netko će mi reći kako su ti otočani fini ljudi. Da su takvi ne bi imali sto i jednu koloniju po svijetu. To su obični banditi i razbojnici koji su pokrali pola svijeta i sad bi se mi balkanci trebali na njih ugledat.
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer
CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G