Citiraj:
Autor domy_os
Moje iskustvo sa eMajstor, Trebam.hr i sličnim glupostima je jako loše. Javi se kakti pet ponuđača, objasnim što treba raditi, od njih svih samo jedan dođe na lokaciju, premjeri i više nikad se ne javi. E tako je to sa svim projektima koje trebam odraditi... Uzdaj se u se i u svoje kljuse, bilo i bit će.
|
Ista stvar, zovem neke majstore, svi dođu, popiju kavu, serendaju, mi radimo vako i nako, svi sretni! Naprave izmjere te mi budu što prije poslali ponudu i da dogovorimo vrijeme rada... I onda slijedi čekanje i natezanje..
Kod mnogih nije došlo ni do ponude, kao poslat ce, i nakon mojih upita, nakon par dana, pa tjedan-dva, vise se ne javljaju, a bome ni ja
kod nekih, ponuda čak i dođe, pa se križam kad vidim da će mi frajer uzet trećinu plaće za jedan dan posla, ali jbg, nemam taj alat, ne znam kako nešto prespajati i jbg, platit ću to, ali mi daj to napravi

I onda slijedi opet natezanje... Trenutno čekam vodoinstalatera koji mi treba prespajati neke cijevi i spojiti ugradbeni vodokotlic, početak rada je trebao biti prije mjesec dana
Prosle godine sam se natezao tako s dvije firme oko septicke, trebali su zamjeniti postojeće cijevi i odvod od kuće, betonirati bazu i postavit septicku... nakon razvlacenja od dva mjeseca i laganim dolaskom jeseni i kišne sezone, morao sam ih na kraju odkantat, sam sam istražio kak se to radi, napravio nacrte na papiru, narucio sve materijale i krenuo lagano sam