View Single Post
Staro 02.06.2025., 14:09   #284
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Brku i dalje peče što je Ron Dennis bio škrt i pustio Neweya u Red Bull
Moraš mi staviti kajlu zbog? Do tell, čemu sam zaslužio isto i zašto je zaključak da ja plačem za AN-om?

Citiraj:
Kako je otišao u Red Bull, tako je McLaren prestao pobjeđivati.
34 pobjede u 7 sezona nakon njega je prestanak pobjeđivanja? Ali zato 42 pobjede u 8 sezona s njim je dominacija? OK.

Prestalo se pobjeđivati kad su se počeli "restruktuirati" po vizijama sve luđeg i senilnijeg Ron Dennisa,zbog razlaza s Mečkom, zbog deala sa Hondom koja prve 2 godine nije znala što radi i gašenjem vatre sa Renolom koji je bio jedini izbor za 2018. Već je 2019 u prvoj pravoj sezoni sa Renolom ispod haube (2018 je bilo "evo vam motor i zavarite ga u šasiju i boli nas kurac") bilo osjetno bolje i prvi put nakon 2013. nazirao se optimizam koji je povratkom na Mečku te uz prethodno šutanje Ron Dennisa i Erica Bulliera rezultiralo i vidljivim ali laganim usponom. Kulminacija je osvajanje momčadskog naslova te trenutne dominacije u oba poretka. I to sve bez AN-a.

Dok je Ded Bull prdno na rosu u istoj godini AN-ova odlaska i to već nakon 2-3 utrke otkako je AN napravio zadnji shut down na službenom računalu u Ded Bullu, tako da vidimo kome je više značio, McLarenu ili Ded Bullu, tako da bi plakat za istim trebali samo navijači Ded Bulla, ako ih uopće ima. Bio je neki lik ovdje samo je nestao davnih dana, i neki Dejo/Dean nešto koji je onanirao na Vettela pa je nestao kad i Vettel a bogami i Ded Bull 2014
Jedini tko drži Ded Bull iznad vode je Max Verstappen koji je trenutno najbolji vozač na stazi i to osjetno. Nešto kao Šumaher u drugom djelu 90-tih među raznim Ralfovima, Hillovima, Bergerima, Coulthardima, Fisichellama, Baričelama, Zontama, Delarosama, Villeneuvima i sličnim panjevima, izuzev Mike koji je vozio toplo-toplo-hladno, ovisno koliko ga je Erja karala u mozak preko tjedna. I nemojmo tu stavljati sad da Max na stazi ima vrhunske Hamiltona i Alonsa jer su i jedan i drugi usmrđeni zbog isteka roka trajanja gdje je prvog razguzivao Russell u istom bolidu pa sad Leclerc nastavlja, dok Alonso ima sreće pa uz sebe ima uvjerljivo najvećeg panja na gridu izuzev ovih 6 rookija.
Da nemaju Maxa, borili bi se s Williamsom, a kako izgleda, 2026 to možda bude i realnost. Živi bili pa vidjeli.
Brko je offline   Reply With Quote