View Single Post
Staro 02.06.2025., 12:24   #283
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Brku i dalje peče što je Ron Dennis bio škrt i pustio Neweya u Red Bull
Kako je otišao u Red Bull, tako je McLaren prestao pobjeđivati.

Sad je došao novi baja s dubokom kesom, Strulović, iskrcao lovu, pokupio Neweya, i ako se povijest ponovi još jednom, a smrdi na to, imat ćemo dominaciju Aston Martina. Štekaju jedino na polju drugog vozača. Držim fige da se to ostvari i Alonso digne prvenstvo i ode u mirovinu nakon tog.

Piastri je uz Maxa mentalno najjači vozač na gridu. Ako ga ne otme Red Bull, otet će ga Aston Martin ako se ostvari ono iznad. Ima sve predispozicije za biti višestruki prvak.

Norris je odličan vozač kojem pod hitno treba netko da mu glavu resetira. Fokus mu je na svemu što vole mladi umjesto na stazi, ima dosta nisko samopouzdanje i to varira iz utrke u utrku. Za razliku od ove dvojice, brine o tome što drugi misle i to se osjeti. S takvim pristupom nikad neće biti prvak.

McLaren je s vrha pao na dno, da bi se opet uzdigao. Volio sam ih u periodu Honde da bi ih zamrzio u periodu Mercedesa i postali su mi opet simpatični kad su bacili srebrno sa sebe.
I dalje držim fige da će Williams jednog dana uspjeti napraviti istu stvar, a do tad…ajmo Norris.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote