View Single Post
Staro 30.05.2025., 12:47   #4332
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Teretana, utezi i sprave za vježbanje

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Ja imam kalcifikaciju u oba ramena i tu nema pomoci osim operacije, ali i nju rade tek ako postane bas lose. Al to me ne sprecava da odradim trening. Dobro zagrijem, rastegnem, ako je bas lose bubnem i ibuprofen, ali odradim. Naravno, ne radim ovo na pamet nego na savjet ortopeda i fizijatra. Ojacas misice koji to sve drze i bude bolje.
Da se razumijemo, ne savjetujem i tebi da tako radis. Samo iznosim svoju situaciju

Sve pet, thx. Znam par ljudi i jednu baku kojima je pomogao MSM s kalcifikatima. To je mineral u prahu odvratnog okusa kojeg se obavezno mora uzimati s vitaminom C. Rekli su da im je isti dan počelo ići na bolje uzimanjem toga. Onoj baki su se kvrge na zglobu na očigled smanjivale kroz dan.

Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Ja već dulje vrijeme osjećam bol u ramenu, ali svi dosadašnji liječnički pregledi nisu pokazali konkretan uzrok. Fizijatar mi je rekao da je najvjerojatnije riječ o problemu s tetivom bicepsa. Bol se javlja s prednje strane ramena, a na početku je bila toliko jaka da me znala buditi tijekom noći. Vježbe istezanja tetive bicepsa pomažu.
Probaj popiti Voltaren. Meni pomaže kod upale tetiva. Nije dugoročno riješenje, no ako te bol presten boliti i ne javi se ponovo do novog napora znaš da je u pitanju tetiva.

Thx. Točno tu i mene boli. Za sada nije prejaka ali dovoljno da ruka bude slabo upotrebljiva.

Kako si vježbao istezanje tetive?