Pišete sa dva prsta i napišete bibliju. Odite radije igrati.
Dokazi? Da vam pokazem snimku koju bi napravio u trajanju od 20 minuta, ni za 2 godine ne bi mogli doći do zaključka da li ja varam ili ne. Vjerojatno bi rezultat bio oko pola-pola. I do kojeg zaključka bi došli? Iskreno mislim da dokazi takve vrste zapravo i nisu potrebni. Jedini donekle relevantni dokaz će biti punkbuster (a niti on nije 100% pouzdan). Do njegovog izlaska morati ćemo se osloniti na međusobno mišljenje. Osim toga, da idem sve snimati, ne bi nikako igrao a i ovako me malo ima u igri. Ili nešto radim ili poštelavam ili me jednostavno nema. COD mi se vrti ko screensaver na jednom kompu.
Tehnike pračenja postoje i vrlo su komplicirane. Nisam ih ja izmislio nego oni sa velikim iskustvom u tome. Ja ih samo primjenjujem. Uplata servera od 50 kn nije ni izbliza dovoljna da bi se netko mogao koristiti prevarom. Dvojica navedenih su, zapravo, izvučeni zbog mišljenja ostalih igrača. Dobra dio igrača vjeruje da koriste ovakvu ili onakvu"pomoć" u igranju. Nije bila samo moja odluka da ih se prozove. I drugima su bili sumnjivi. Naravno, sada će se ti drugi praviti Etiopljani.
Kako na ovom serveru vlada neki vid demokracije, može se i staviti na izglasavanje nepovjerenje meni kao adminu. U slučaju da mislite da ne radim to kako treba, valja ne smijeniti. Tako je najbolje. Izabere se drugi, koji će dobiti server u stanju kakvog sam ga preuzeo, a ja ću se napucavati sa svojim Njemačkim chiterima. Barem me ne živciraju i slatko im se nasmijem.