Citiraj:
Autor medo
Svaki dan idem preko nekoliko zebri i svatko mi stane bilo da je označeno za bicikle ili ne. Svakome se zahvalim.
I ja stanem svakom biciklistu na zebri. Čak mi je draže kada je na biciklu jer 2-3x brže prijeđe nego da gura bike preko zebre.
|
Idemo ispocetka...
1. Pokusaj ostat ziv kako znas i umijes.
2. Pokusaj ne ozlijediti ili ostetiti drugog sudionika u prometu, osim ako se ne kosi sa #1.
3. Postuj pravilo veceg i jaceg.
To sto tebi biciklistu staju i sto ti stajes drugim biciklistima je lijepo... Ali to si ti...

Ostalih par milijuna vozaca tako ne vozi... Eno vidio si video sa Sebaljem kada je skoro pokupio idiota na biciklu koji uopce nije pazio da li mu auti idu ili ne...
Biciklisti u prometu su ozbiljan problem jer ih jako puno ne pozna prometna pravila... Za voznju auta moras poloziti hitnu pomoc i vozacki ispit, za voznju bicikla po prometnicama moras polozit sto tocno?
BTW., klince sam naucio da pazljivo izlaze iz zgrade jer ih moze bicikl skupit... Danas sam skoro psa pogazio jer kad je baba otvorila vrata od zgrade, pas izletio... I tko bi onda bio kriv? Ja, naravno, jer nisam vozio po biciklistickoj stazi, a niti po cesti... Tako da - idemo ispocetka - #1 (njena strana) i #2 (moja strana) recimo... Sreca pa imam nove gume pa sam se prakticki ukopao...

Kad prolazis pored haustora, ulaza/izlaza u parkinge ili ulaza u zgrade, osobito pazi...