Nakon 2 tjedna korištenja Xiaomi 15-ce nemam osjećaj da je u pitanje compact flagship. Reklame sam ugasio, a mislim da to ne bi trebalo biti na mobitelu ovog levela. Ako idem instalirati apk sa neta, moram čekati retardirano odbrojavanje. Auto brightness ne radi na 15-ci bas najbolje, a na tabletu (redmi pad se 8.7) nikako. Proximity sensor mi je najgori koji sam susreo do sada. Na desnom uhu radi, na lijevom ne ugasi display za vrijeme poziva pa bude svakakvih problema. Optimizacija gasi developer options. Step counter ne radi kako treba unutar zgrada, valjda se oslanja samo na GPS signal. Probao Mi Fitness i Huawei Health i rezultat je isti. Ono što je odlično su kamere (zbog toga je i kupljen), preporodio sam se sa signalom, wifi i mobilnim. Pozicija čitača otiska prsta mi je fantastična, stvarno je brz i do sad bez greške. Ovo mi je prvi android telefon sa kojim nisam imao problema nakon prebacivanja podataka i aplikacija sa starog telefona drugog proizvođača. Sve aplikacije rade, uključujući i mobilna bankarstva (nakon reaktivacije).