View Single Post
Staro 29.05.2025., 08:49   #27
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Da se poslužim tvojom metodom:
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Dakle radim kuhinje i ostali namještaj na dnevnoj bazi al ovo izgovoreno je idiotizam samo takav.
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ali eto, Medo je osobno napravio istraživanje na više stotina uzoraka te shodno tome, zna više od Boschovih inženjera.

Aj sad mi još samo reci da je bolje kupovat samostojeće šparete nego ugradbene pećnice i ploče...

Koji genijalac
Prijatelju ovo je adolescentsko kretensko ponašanje. Ad hominem i postavljanje irelevantnog autoriteta all-in-one. Zato sam ti rekao da si opališ šamar.

Zasigurno mijenjaš ulje na autu svaki 30k km i šaltaš mjenjač kako ti dashboard kaže jer su inženjeri koji su dizajnirali auto valjda pametniji od svih nas

Zar ti stvarno misliš da je tvoj dragi Bosch dao preporuke koje su u najboljem interesu kupca ili njihovog konglomerata kojem je profit na prvom mjestu?

Da li bi se kladio u svoj život da ugradbeni frižideri ne traju ništa kraće od samostojećih pogotovo kada se ljudima ne da izvlačiti uređaje van iz ormara i korpusa da malo počiste prašinu koja se nakupila ispod frižidera kako bi zrak nastavio cirkulirati kako je tvoj dragi Bosch to zamislio…