View Single Post
Staro 15.03.2006., 15:45   #3448
scorpio_007
mmmda
Moj komp

scorpio_007's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor m4Dm4X
Evo slazem se sa mitzekom... Na dozi je bilo totalno rasulo, konstantno neki cheateri. Ne vidim niti sam ikad vidio zadovoljstvo u koristenju cheatova, ustvari to ubija svaki pojam za uzivanjem u bilo kojoj igri. Zato smo i uzeli nas server da toga nebude. A ova optuzba me je stvarno raspi**** i nisam mogao vjerovati kad sam to citao... Mislim ono, platio sam 50kn unaprijed i svih 512MB ADSL-a iskoristim na CoD2 (hmmm... no dobro, nije bas 512MB, jer nesto ode i na Ogame ) i onda budem optuzen da varam... Oprostite sto sam, pa moglo bi se reci poludio, ali to stvarno nisam ocekivao

evo,fakat dajem ruku u vatru da m4d NE KORISTI chiteve jer sam se u to osobno uvjeril kod njega kad je xpsycho od njega kupoval ram ... i još sam probal igrati na njegovom kompu ( blaženi ADSL ) ...
btw. videl sam ga igrati i Q3 (Exccesive mod ili kak se već piše) i vidi se da NEMA reflekse mrtvog konja i da zna igati...

btw. pa i sami znate da 80% killova napravi granatom : giljotin ... a za to mislim da nema aimbota

tolko od mene