View Single Post
Staro 15.03.2006., 15:25   #3447
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Slazem se s Mitzekom,Tyrelom...
Jucer nas je recim Xpscyho (kako se vec pise) unistavao u Rusiji pa smo rekli (frustrirani zbog brze smrti) on vara i kempa i navalili na njega, bilo nam je poebno zadovoljstvo ubiti ga... Normalno nitko nije ozbiljno mislio da je chiter vec smo se ovako bolje osjecali kad bi ga ubili ili obrnuto, kad bi bili ubijeni rekli bi idemo sljedecu svi na njega i sl....
Tako je bilo i neki dan sa RAK-om...Cijelo vrijeme je bio spectator, mi rasturamo, on ude medu svabe i unisti nas sve... Samo skacu poruke RAK ubio ovog, RAK ubio onog, i mene je jedno 10-tak puta po mapi... Onda smo u respawnu rekli RAK je chiter i bilo je posebno zadovoljstvo "ubiti" ga... Igras i samo cujes dernjavu: "RAK je pao sad su gotovi"..."Ode RAK!" i sl. Tako smo se malo zahebavali... Normalno ni u ovom slucaju nitko nije bio ozbiljan vec nam je ovako laksei zabavnije bilo igrati...

Ono sta zelim ovim primjerima reci je da nevjerujem da itko na nasem serveru vara...barem ja nisam tako nesto vidio...vec ljudi nakon nekoliko smrti (od strane iste osobe,nevazno kako se zvala) odmah pomisle na varanje...
I mene su optuzivali...kao neki put rasturas neki put ne... Ali stvar je u tome da igram na dva kompa...(pogledajte sig.) i na 4600Ti nis ne vidim,hebu me teksture i grafika a uz to imam star i los mis dok na drugom imam MX518 i suprotna je situacija...na njemu sam navikao igrati i svakodnevo "vjezbam" na rifle only serverima tako da me u toj kombinaciji puskica+prvi komp+mapa koja mi pase ide...

EDIT:
Zaboravio sam napomenuti jos dvije stvari:
1. Andeo i ja NEMOZEMO igrati u razlicitim teamovima- iz cisto jednostavnog razloga. Naime, monitori su nam udaljeni svega 30cm pa vidimo di je tko... Zato i uvijek igramo zajedno...
2. Zbog gore navedenog razloga (sjedimo jedan pored drugoga) mi imamo "prednost". Kad jedan od nas ostane ziv drugi mu prenosi sta mrtvi komuniciraju...Dakle, uvijetno receno, kad se zadovolje odredeni uvijeti (Andeo mrtav, ja ziv) mogu "komunicirati" sa mrtvim clanovima svog teama bez potrebe da mi oni pisu desno ljevo tu i sl. ...Tako je recimo Mrkonja jucer popio par bombi "na sljepo", prije nego smo Andeo i ja presli medu svabe.

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 15.03.2006. u 15:46.
E.T. je offline   Reply With Quote