View Single Post
Staro 27.05.2025., 20:47   #4628
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Imam glupi problem vezan uz Synology s kojjim se borim već neko vrijeme.

4 računala imaju mapirane driveove sa synologya.
Na 3 računala pretraživanje tih mapiranih driveova radi, na jednom ne. i naravno, na tom računalu na kojem ne radi, je najvažnije da radi

znači doslovce kad otvoriš drive i hoćeš pretražit nešto na njemu, ili vrti vrti i ne nađe ništa ili nađe nešto što nema veze s upitom, dok na drugim računalima uredno radi i pronalazi odmah po upitu.

Omogućeno je da fileovi na tim driveovima budu indeksirani i što se tiče svojstava i sadržaja. U postavkama indeksiranja nit na jednom kompu ne vidim te diskove kao lokacije koje se mogu indeksirati.
Problem očito nije na Synologyu, budući da na drugim računalima radi pretraživanje, no mislim da je najzgodnije da upit ovdje postavim, možda se netko od NASovaca susreo s tim.
Probao sam mijenjat postavke, usporedio postavke s drugim računalima, čak i napravio rebuild indeksiranja koji je potrajao skoro dva tjedna, no nisam uspio postići da to računalo uspješno pretražuje mrežne diskove :/

Jel propuštam nešto banalno, ima li netko savjet što mi je činiti?

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 27.05.2025. u 20:58.
Roberto je online   Reply With Quote