View Single Post
Staro 27.05.2025., 19:46   #21
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Komentar pravog majstora

Ti napraviš kuhinju i tu priča za tebe završava.

Onome kome si napravio kuhinju priča tek počinje To što će njemu frižider možda imati manji vijek trajanja nije tvoj problem. Ti si napravio i naplatio.
Komentar internet stručljaka.

Dakle, kupci trebaju vjerovat nekom Medi s nekog foruma a ne Boschu koji navodi da ugradbeni frižider mora imat kanal dubine minimalno 4 cm po cijeloj širini elementa ugradbenog frižidera, od dna do vrha kuhinje sa rešetkom na dnu i na vrhu. Zašto? Radi strujanja zraka.

Ali eto, Medo je osobno napravio istraživanje na više stotina uzoraka te shodno tome, zna više od Boschovih inženjera.

Aj sad mi još samo reci da je bolje kupovat samostojeće šparete nego ugradbene pećnice i ploče...

Nagledo se ugradbenih frižidera koji godinama rade bez ikakvih problema.

Ak će crknut, crknut će isto kad i obični frižider.

Koji genijalac...

Citiraj:
Autor tomislav10 Pregled postova
Može ponuda za kuhinju?
Ak ti to treba prije kraja rujna, početka listopada, moram reć da tražiš dalje. Tolko već ugovorenog posla imamo.
Ak ti vrijeme nije toliko bitno, onda se možemo čut.

Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Nazalost materijali nisu vise isti. U mojoj preskupoj 10 godina staroj kuhinji su se okomite ploce oko suđerice “udebljale” pa mi nova suđerica nije stala. Tj stala je 90% ali kad sam ubacio do kraja tesko su se otvarala vrata. Morao sam promijeniti obje strane da sve stane kako treba. Da sam tada to znao trazio bih siri razmak za barem 5 cm. Kad budem radio sljedecu kuhinju paziti cu na puno sitnica.
Ček, ti bi stvarno stavio rupu 65 cm za suđericu umjesto propisanih 60 cm? Svjestan si na što bi to ličilo?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 27.05.2025. u 19:55.
fanATIk je offline   Reply With Quote