View Single Post
Staro 27.05.2025., 18:01   #725
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Miki, klanjam se . Ne samo novi hacker nego i tvoj osvrt na sve to skupa. Sjećam se ove naslovnice, prosinac 2001. Par mjeseci nakon 9/11, događaja nakon kojeg je sve skupa polako počelo ići u onu stvar

Xbox mi je bio zanimljiv jer za razliku od PS2 u principu je bila riječ o hardveru istovjetnom modernom gaming PC-u (Pentium 3, GPU baziran na Geforce3) ali se to onda osjetilo na ogromnom kučištu Doduše imao je i hard disk, za razliku od PS2.

U najavama su VIA KT266A čipset i Radeon 8500LE, oboje ću dobiti par mjeseci nakon ovog Hackera, to uz Athlon XP je činilo jezgru možda i najdražeg PC-a kojeg sam imao.
AVP2 nisam mogao igrat jer sam se u to vrijeme još mučio na Voodoo3
Nisi spomenuo recenziju Microsoftovog Flight Simulatora, fantastično je kakav je komad softvera ovaj zadnji dio.
Dobri su i ovi hardver savjeti, Polojac na 95% problema ima jedan savjet, reinstaliraj directx
U web vodiču je najava za WOW, puno prije samog izlaska igre. Onda nitko nije mogao znati koliki fenomen će ta igra postati. U međuvremenu je žanr na samrti iz niza razloga.
Žmirić mi je uvijek bio meh, pogotovo kasnije na gameru, uvijek je bio napuhan bez nekog specijalnog pokrića.
Exy je offline   Reply With Quote