Miki, klanjam se

. Ne samo novi hacker nego i tvoj osvrt na sve to skupa. Sjećam se ove naslovnice, prosinac 2001. Par mjeseci nakon 9/11, događaja nakon kojeg je sve skupa polako počelo ići u onu stvar
Xbox mi je bio zanimljiv jer za razliku od PS2 u principu je bila riječ o hardveru istovjetnom modernom gaming PC-u (Pentium 3, GPU baziran na Geforce3) ali se to onda osjetilo na ogromnom kučištu

Doduše imao je i hard disk, za razliku od PS2.
U najavama su VIA KT266A čipset i Radeon 8500LE, oboje ću dobiti par mjeseci nakon ovog Hackera, to uz Athlon XP je činilo jezgru možda i najdražeg PC-a kojeg sam imao.
AVP2 nisam mogao igrat jer sam se u to vrijeme još mučio na Voodoo3

Nisi spomenuo recenziju Microsoftovog Flight Simulatora, fantastično je kakav je komad softvera ovaj zadnji dio.
Dobri su i ovi hardver savjeti, Polojac na 95% problema ima jedan savjet, reinstaliraj directx

U web vodiču je najava za WOW, puno prije samog izlaska igre. Onda nitko nije mogao znati koliki fenomen će ta igra postati. U međuvremenu je žanr na samrti iz niza razloga.
Žmirić mi je uvijek bio meh, pogotovo kasnije na gameru, uvijek je bio napuhan bez nekog specijalnog pokrića.