Citiraj:
Autor calypso
I sto ti to govori?  Da guzve nema... Guzva znaci da nitko ne mrda satima i da nema potrebe za nekim fantasticnim novim prijevoznim sredstvima niti rutama, jer postoje dva doba dana kada je sve optereceno - dolazak na posao i odlazak sa posla i to je tako...
|
Ma tako je, reci ti ljudima koji se svaki dan voze par sati dnevno da bi prošli 30 km da je to - tako.
ne treba maknuti aute iz prometa, ne trebaju drugi načini prijevoza, ne treba riješiti vlakove, javni prijevoz, biciklističku infrastrukturu.
Neka se voze biciklisti i romobilisti po pješačkim zonama, neka se ne potiče bilokakav oblik prijevoza koji će maknuti ljude iz automobila.
Dva auta koji imaju obično dva vozača u sebi uzimaju 4.5m + 4.5m + 3m razmaka pomnoženo sa 3m širine trake za cestu = 36 kvadrata za dvi osobe, a ne dolazi ni sa wc-om
A dvije bicikle uzimaju 3-4 kvadrata?
A onda bi uz još sve te ideje davao i poticaje na to da si nađeš posa blizu kuće, jebeš mi sve
Uvik me oduševi tvoj način razmišljanja.
Neću više na ovu temu pisati, a ni odgovarati, isprike moderatoru, ali morao sam još jedan offtopic napisati.
I naravno, tu ide onaj stari odgovor: nIsMo mI NiZoZemCi! Oni voze bicikle od 18-og stoljeća i oni nE VoLe AuTe! Mi balkanci baš baš volimo!