Citiraj:
Autor zgmmax
Dolazi mi novi auto..
Pošto bu bio večinom parkiran na suncu cijeli dan, kak zaštititi lakirane plastične dijelove (branike, lajsne,...), svjetla i lak od UV zračenja?
Dal je profi detailing jedino riješnje il ima nekaj drugo za napraviti
Ne želim dat hiljade novaca za neki detailing jer nisam takav ekstrem, al bi ipak nekak htio zaštiti lak.
Nabasao sam na sonax xtreme ceramic spray ili Sonax BSD ili Sonax polimer netshield
Gledam reviewe i kažu da je OK, al ne znam dal je to i za UV zaštitu.
|
Ak želiš stvarno očuvati auto, nije dovoljno odraditi "zaštitu" jednom u godini i onda dalje dignut sve četiri u zrak.
UV zaštitu imaju svi dijelovi na i u autu, nemoj se brinuti previše oko toga. Lak će najmanje stradavati ako ćeš oprati auto na tjednoj bazi, izbjegavati parkirati ispod drveća i ptičjih gnijezda, te raditi pranje rukom.
Sve ostalo, automatske ili samoposlužne bez fizičke interakcije s lakom, neće skinuti sve naslage, pogotovo u nižim područjima bočnih površina iza kotača.
Za interijer je bitno da pobrišeš tu i tamo nekim sredstvom, ne treba puno, a znači puno.
Interijer zaštiti što je moguće više onim srebrnim folijama kad parkiraš - možeš uzeti folije u kišobran formatu u dimenzijama za šajbe koje moraš pokriti. To je uvijek ekstra posao nakon parkiranja i prije kretanja, tak da si postavi pitanje dal ti je to vrijedno truda.
Premazi na laku, bilo dugotrajni (6mj+) ili kratkotrajni (do 3mj) samo olakšavaju održavanje. Nemoj se navući i misliti da će nakon stavljanja keramike prljavština samo spasti sa auta. Ako iole koristiš auto, pogotovo nakon kiše ili snijega, morat ćeš imati fizičku interakciju s karoserijom.
Definiraj koliko vremena == novaca želiš potrošiti na takav tip zajebancije.
Ovisno o tome se puno toga mijenja.
Želiš sam raditi, ušparaš novce, trošiš svoje vrijeme i, ovisno o tome koliko daleko želiš ići, možeš kao početnik uništiti lak. Ali nije niti to toliko problematično ako uključiš mozak i radiš bez vremenskog pritiska.
--
Kad dođe auto nov, isplati se odraditi full dekontaminaciju uključujući "iron remover". Nakon toga vidjeti stanje laka.
Ako auto nema mrvice kad prijeđeš rukom preko horizontalnih površina, onda bih osobno za najbolji omjer uloženog vremena preskočio gliniranje i poliranje te stavio malo kvalitetniji sprej, poput:
https://www.chemical-shark.de/luminu...aphene-coating
Ovakav tip proizvoda u spreju se znatno lakše aplicira nego bilo kakva druga keramika i može ju odraditi svatko i sa minimalno iskustva (samo čitanje on-the-line je dovoljno).
Ovaj linkani je osjetno bolji od konkurencije, zato je i nešto skuplji. I dalje znatno jeftniji od 50mL keramike, koju bi potrošio u dva navrata.
Da ne bude ščitaba predugačka, ovo ti je dosta da potražiš malo dalje, potencijalno na detailing forumima. Oprez: otvaraš pandorinu kutiju.