Roadtrip alert
Gospođa i ja, 2 torbe, ručna prtljaga i 70L benzine u tanku. Krenuli u subotu oko 11, starom cestom prema Jastrebarskom. Bilo je vjetrovito ali iza Knina smo išli topless jer smo vidjeli da tako stranci.
Kvalitetno smo se smrzli preko Plitvica gdje je naglo pala temperatura uz konstantan vjetar. Janjetina kod Savića nam je vratila energiju.
Cilj nam je bio festival pjenušca i jagoda na Plešivici. Volimo taj kraj i rado ga posjećujemo. Prvi put smo bili 2017. kad smo išli pogledati jednog Spidera za kupiti. Čovjek je bio odustao od kupnje, pa ga je kasnije prodao prije nego smo uspjeli reagirati. Tad smo kupili Vitaru za duplo manje para, što je ispalo dosta dobro.
Obilazak vinarija je pametnije odraditi sa organiziranim prijevozom, autu je najbolje na parkingu
Veliki dečki ipak radije biraju svoj prijevoz
Subotnja večer je bila za lokanje, a nedjeljno jutro za laganini vožnu po brežuljcima
Oko podne je upeklo sunce, pa smo zatvorili krov i upalili klimu. Pošto smo kasnili u povratku, kod Udbine smo ipak skrenuli na auto cestu, nekih 200km do Splita. To je bilo tlaka. Preko 120km/h je užasna buka u kabini i loče gorivo na očigled ali smo lovili vrijeme, pa je platio komfor i benzin.
Na kraju se upalila rezerva ispred kuće.
Jedan ovakav izlet mi vrijedi troška osiguranja i tehničkog. Za opravdati ostale troškove, treba mi više izleta
P.S. Pirelli univerzalke funkcioniraju
P.P.S Klima ne smrdi
Sent from my iPhone using Tapatalk