Citiraj:
Autor mrva_zg
Da se jos jednom citiram
Forza mi je jebena i jedino sto me preokrenulo od nje je cijena po kojoj sam kupio FZ1 jer je naletio na akciji.
Još u toj varijanti sa dobrim ovjesom i postenim gumama (ne skuter nego za motor)
Vozio sam par komada od frendova i to mi je taman sto treba, pogotovo jer sam 95% u gradu i na poso s posla.
Ima prakticnost maxi skutera a opet se mozes posteno vozit ako ides negdje van grada 
|
Zbilja uzivam na njemu, za sad vrlo zadovoljan, osim sto bi volio da ima malo vise mjesta ispod sica.
Kad stavis full face kacigu, ne mos niti papire od motora vise ugurat
Citiraj:
Autor WraGG
Samo joj dobar auspuh stavi. Ja se odusevio zvukom na mojoj Integri kad sam stavio Mivv-a. Da vidis kako ljudi gledaju kad cuju neku zvijer, a pored njih prodje skuter 
|
Kebao sam susjedovu Integru, doslovno kao nova. Pomorac, jako malo je vozi, al je ne da.
Tvornicki aupuh mi je prekrasan izgledom, probat cu njega kod nekog doraditi. Ali o tom po tom. Svakako ce biti nesto
Nego sam zapeo sa uvozom. Nece da mi jednostavno upisu u knjizicu amortizere, iako sam nabavio od proizvođača dokument/certifikat da su radjeni specijalno za taj motor te taj broj sasije, serijske brojeve, ugradjeni od strane strucnjaka, ali im to nije dovoljno pa hoce radit atest. Ne kuzim sta imaju atestirat nesto što je tipski napravljeno za taj motor, prosao tvornicke ateste i imam certifikat. Sta imaju tu uopce i kako ce atestirat?
Problem sto na glavnom tehničkom momak koji radi ateste jos nije imao takav slucaj te mi je rekao da ne zna di sta, ni koliko ce trajat, a i naručio me tek za deset dana.
Otisao na drugi, pa treći tehnički, slicna situacija.
Preko veze ne isao, volio bih to svakako upisati, jer je po ST teska hajka vec neko vrijeme, posebno na motoriste
Sent from my SM-S928B using Tapatalk