View Single Post
Staro 22.05.2025., 11:06   #22
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Kad vidim da se netko veseli parafiskalnom nametu padne mi mrak na oci, prije mjesec dana sam platio vise administrativne troskove nego sto je bio vrijedan uredaj. Ovo nema nikakve veze sa ocuvanjem standarda, nego samo novi harac kako bi se financirali projekti kako su ih nekad u jugi zvali obrovac projekti.
A i koja radna mjesta? U top 50 najvecih kompanija su samo 4 iz EU.
https://x.com/LeoNelissen/status/1924841014528770309

Ne trebaš biti u top 50 firmi da bi radio i primao dobru plaću. Harač si platio jer si htio nešto jeftino . Šta to EU trenutno ima da može iz svojih osobnih visokih zarada financirati sve sto treba imati jedna visokorazvijena zemlja kao sto je EU? Ništa. Energija-0, proizvodnja sa svojim materijalom-0, usluge koje su iz EU izvora i ideja a ne iz vanjskih pa preoblikovanih-0. Ako nemas nista od toga snađi se druže. EU se snalazi visokim nametima i haračima i visokim maržama.
Tako slušam žalopojke kako bi svi najradije izbacili turiste iz Istre jer im je pun kufer. A 99% radnih mjesta u Istri ovisi o turizmu zbog loše politike što na lokalnoj što na državnoj razini. Kako siješ tako žanješ, rekao nekad davno netko pametan.
spawn je offline   Reply With Quote