Citiraj:
Autor Tumor
Ako te zanima udobnost i razmisljas da li doplatiti za DCC ili ne - IMHO svakako idi na to.
Imam Cupra Terramar sa DCC i auto je u Comfort modu (to je normalni mod) izuzetno udoban. Zagrebacke sahtove i tracnice prelazi jako udobno da me to zapravo i zacudilo.
I to sa gumama 255/40 R 20.
I pri tome auto jos uvijek jako dobro lezi na cesti.
A ako hoces onako sportski i tvrdji osjecaj prebacis u Performance ili Sport mod (kako se vec na Skodi zove) i onda ovjes bude onako full sportski. Ili si na Individual modu podesis bas onako kako tebi odgovara jer mozes podesiti od full comfort ili full performance uz istovremeno podesavanja ostalih stvari (motor, mjenjac, ACC...).
A kako je to sve VW koncern onda je i na Skodi vjerovatno identican sustav.
Meni je DCC bio dio nekog akcijskog paketa gdje su 3 paketa spojili u jedan sa poprilicnim popustom i fakat je vrijedio doplate.
|
E super, ovo mi je korisno čuti
Da, tehnologija bi trebala biti ista, ali moguće da ima nekih manjih razlika, ipak je Cupra iznad Škode u koncernu.
Ja ću vjerojatno ostati na početnih 18", osobno bi uzeo 19" jer mi djeluje nekako taman za taj auto, ali moram doći na cijenu što bliže 50k tako da mi pristanu spustiti na 50k za poticaje

Pa naknadno uzeti 19" za estetiku (čitaj - 99% da ću ostati na 18" jer ću se naviknuti i zaboraviti na to

)
I dobro si me sjetio, iskreno nisam ni gledao Cupru, bacim pogled kako se da složiti PHEV kod njih.
Citiraj:
Autor xlr
Nije imao DCC.
Sad kopam po konfiguratoru i vjerojatno ipak nije alkantara jer mi je nevjerojatno da bi si on to uopce uzeo. Dostupna su po defaultu samo ta jedna sjedala bez doplata, a to je kao neki pliš/samt i to bi bilo to sto on ima... Kakogod, vjerojatno zeznuto za odrzavanje. Meni to sve isti k kad se vozis u mraku 
|
Da, bitnija mi je udobnost i jednostavnost održavanja ali ako se može ubaciti i estetika - zašto ne
EDIT
Na žalost, preskup mi je Terramar.
Morao bi platiti 10k više za sličnu opremu i PHEV, odnosno 15k ako uzmemo u obzir poticaje koje sa Terramarom ne bi mogao dobiti, koji su mi i glavni razlog za ići na PHEV.
Vjerujem da je finije odrađen od škodilaka ali džabe mi u ovoj situaciji

A i prtljažnik je dosta veći u kodiaqu što mi je isto bitno.