Citiraj:
Autor Matijac
Čestitam! Uzeo gotovo isto.
Ni ja nisam htio plug ina, 5 soma € više za 100km doseg elektični i manji prtljažnik.
|
Ako ti nije baš krucijalna razlika u gepeku (uglavnom budu razlike samo u onom underfloor dijelu, glavni "kockasti" prtljažni dio uglavnom ostave istim) i imaš ga di puniti na jeftinu struju - isplati se tih 5k više.
To je naravno ako misliš zadržati auto na duže vrijeme, inače je bačena para.
Citiraj:
Autor xlr
Nedavno se vozio u 2.0 TDI-ju 150ks Sportline oprema. Kako vlasnik ima dvoje klinaca, prva pomisao mi je bila "kako ce sva ta alkantara i pliš po konzoli prezivjeti x godina sa klincima". Sve je meko i plišano, sve svijetli, vristi premium. Ne lajkam nemogucnost podesavanja naslona ruke po visini, to valjda mnogi izbacuju pa je postao standard. Sjedala su na tvrdju stranu, ne drze te usko kao recimo i30N ili Cupra Leon samo se furaju na sporty, not my cup of tea. Pola sata sam se samo vozio pa ne sudi prije nego probas.
Auto je ogroman iznutra cak i sa dvije sjedalice pozadi, sve djeluje lijepo pod rukom. Znam da te to ne zanima ali motor mi je djelovao samo okeish. Ima momenta, ali tu prica nekako staje, nista posebno, valjda zbog mase auta.
Infotainment nisam dozivio niti obracao pozornost. Lajkam vrlo suptilan i njezan speed warning i osobno mi je favorit so far s obzirom da se te stvari ne daju trajno ugasiti. Daleko od iritantnog.
|
E super, hvala ti!
Kakva ti je bila udobnost vožnje? I da li znaš da li je imao dcc?
Glede siceva, idem na onu kožnu varijatnu zbog ventilacije i masaže.
First world problems, ali kad se navikneš - stvarno kužiš da ti igra ulogu za faktor koliko se ugodno osjećaš na kraju duljeg puta.
Pa bi trebalo biti i nešto bolje za habanje ako se dobro održava.
Da, motor bi trebao biti ipak nešto življi na ovom PHEV-u, ali ne očekujem čuda.
Ono što mi se sviđa je što i kad potrošiš struju je dosta štedljiv.
Navodno je u toj situaciji 6 do 7 litara skroz normalno za njega, što za toliki auto stvarno nije puno.
Citiraj:
Autor Hamm
|
Neodgovorne budale
Slažem se, ja bi isto sve to regulirao.
Iako nije ni to dovoljno, treba ful početi kažnjavati brzu vožnju i neodgovornu vožnju.
I to ne mislim samo na papiru, nego pojačati policijske patrole i kontrole max.
Jer pogledaj motoriste i automobile - sve je to kakti regulirano a gine se sve u 16.