Citiraj:
Autor Igorr
Nego, pitanje ako netko ima iskustva iz prve ruke - Škodilak Kodiaq PHEV, kako se vozi?
Kakav je generalni feeling kvalitete unutrašnjosti (nevezano za motor, ako je netko sjedio u novom Kodiaqu)?
|
Nedavno se vozio u 2.0 TDI-ju 150ks Sportline oprema. Kako vlasnik ima dvoje klinaca, prva pomisao mi je bila "kako ce sva ta alkantara i pliš po konzoli prezivjeti x godina sa klincima". Sve je meko i plišano, sve svijetli, vristi premium. Ne lajkam nemogucnost podesavanja naslona ruke po visini, to valjda mnogi izbacuju pa je postao standard. Sjedala su na tvrdju stranu, ne drze te usko kao recimo i30N ili Cupra Leon samo se furaju na sporty, not my cup of tea. Pola sata sam se samo vozio pa ne sudi prije nego probas.
Auto je ogroman iznutra cak i sa dvije sjedalice pozadi, sve djeluje lijepo pod rukom. Znam da te to ne zanima ali motor mi je djelovao samo okeish. Ima momenta, ali tu prica nekako staje, nista posebno, valjda zbog mase auta.
Infotainment nisam dozivio niti obracao pozornost. Lajkam vrlo suptilan i njezan speed warning i osobno mi je favorit so far s obzirom da se te stvari ne daju trajno ugasiti. Daleko od iritantnog.