View Single Post
Staro 21.05.2025., 18:35   #4284
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A jebemu miša i takvo razmišljanje.
A nije ti palo na pamet da je tvoje razmiljanje pogresno?

Citiraj:
Čemu onda auto bolji od onoga za 1000EUR? Čemu kompovi za igranje igara? Čemu nove tenisice? Čemu kupnja motora? Čemu sve?

Pa ljudi imaju neke svoje vizije u životu, želje, ambicije, netko žarađuje pare, netko želi biti velik, netko želi, ne znam, biti u polju i musti krave.

Ako si opsjednut teretanom (teretana to napravi od čovjeka), dođeš do jedne razine gdje želiš više/bolje/teže/ljepše, svi smo različiti.
Mijesas kruske i jabuke. Materijalne stvari (auto, etc.) i uzimanje steroida ili cega vec. A i to sto si napisato se zove kriza srednjih godina

Kao sto sam napisao u prvom postu koji si quoatao. Glavni razlog vjezbanja, barem bi trebao biti, je da se osoba osjeca bolje, zdravije vitalnije... Istina da odlazak u teretanu ponese pa se pocne dizati vise, usporedjiavati sa ostalima... Al' to je pokazatelj karaktera i zrelosti osobe. Vjezbas li zbog sebe, svog zdravlja i uzitka ili zbog drugih.

Citiraj:
Ma ima, to ti je danas doslovno na svakom uglu, malo veći grad i nabaviš za 2 dana. Šprice i igle legalno u ljekarni za 1EUR, ostalo za 1-2 dana dobiš poštom. I to sve najjače tvrtke na svijetu, ne nekakva kemija iz Makedonije. Pfizer i slične.
To sto je nesto dostupno (upitno legalno) ne znaci da to treba i uzimati. Da se pojavi na trzistu compound V (iz The Boys), da li bi i to uzimao?
Ocigledno niste stvarno svjesni da se igrate sa svojim tijelom, hormonima i da jednom kad je steta ucinjena, vrlo vjerojanto nema popravka. Jedan je zivot, nije vrijedno sjebati ga zbog, ponavljam, cega?

Nevjerojatno je da se cak i mirite sa posljedicama, postati sterilan?! Sto jos?

I da kao sto je vec napisano, nesto nije u redu sa vama ako vam je energija, libido low u tim godinama (20, 30... ). Al' kako to obicno biva, lakse je "lijeciti" posledicu nego uzrok. To je kao da, karakiram, boli zub i umjesto da se popravi, uzeti tabletu protiv bolova.

Da sumiram, meni se cini da ovi koji se bodu, zele brz napredak. Shortcut. Jer inace trebaju godine i godine discipline i kontinuiranog rada na sebi od prehrane do vjezbanja. A to se vecini ne da. Raditi na tijelu za plazu se ne pocinje u svibnju pa ni u sijecnju. Barem ne iste godine

Opcenito je tema otisla u krivom smjeru.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote