Citiraj:
Autor Mommistake
A jebemu miša i takvo razmišljanje.
|
A nije ti palo na pamet da je tvoje razmiljanje pogresno?
Citiraj:
Autor Mommistake
Čemu onda auto bolji od onoga za 1000EUR? Čemu kompovi za igranje igara? Čemu nove tenisice? Čemu kupnja motora? Čemu sve?
Pa ljudi imaju neke svoje vizije u životu, želje, ambicije, netko žarađuje pare, netko želi biti velik, netko želi, ne znam, biti u polju i musti krave.
Ako si opsjednut teretanom (teretana to napravi od čovjeka), dođeš do jedne razine gdje želiš više/bolje/teže/ljepše, svi smo različiti.
|
Mijesas kruske i jabuke. Materijalne stvari (auto, etc.) i uzimanje steroida ili cega vec. A i to sto si napisato se zove kriza srednjih godina
Kao sto sam napisao u prvom postu koji si quoatao. Glavni razlog vjezbanja, barem bi trebao biti, je da se osoba osjeca bolje, zdravije vitalnije... Istina da odlazak u teretanu ponese pa se pocne dizati vise, usporedjiavati sa ostalima... Al' to je pokazatelj karaktera i zrelosti osobe. Vjezbas li zbog sebe, svog zdravlja i uzitka ili zbog drugih.
Citiraj:
Autor Mommistake
Ma ima, to ti je danas doslovno na svakom uglu, malo veći grad i nabaviš za 2 dana. Šprice i igle legalno u ljekarni za 1EUR, ostalo za 1-2 dana dobiš poštom. I to sve najjače tvrtke na svijetu, ne nekakva kemija iz Makedonije. Pfizer i slične.
|
To sto je nesto dostupno (upitno legalno) ne znaci da to treba i uzimati. Da se pojavi na trzistu compound V (iz The Boys), da li bi i to uzimao?
Ocigledno niste stvarno svjesni da se igrate sa svojim tijelom, hormonima i da jednom kad je steta ucinjena, vrlo vjerojanto nema popravka. Jedan je zivot, nije vrijedno sjebati ga zbog, ponavljam, cega?
Nevjerojatno je da se cak i mirite sa posljedicama, postati sterilan?! Sto jos?
I da kao sto je vec napisano, nesto nije u redu sa vama ako vam je energija, libido low u tim godinama (20, 30... ). Al' kako to obicno biva, lakse je "lijeciti" posledicu nego uzrok. To je kao da, karakiram, boli zub i umjesto da se popravi, uzeti tabletu protiv bolova.
Da sumiram, meni se cini da ovi koji se bodu, zele brz napredak. Shortcut. Jer inace trebaju godine i godine discipline i kontinuiranog rada na sebi od prehrane do vjezbanja. A to se vecini ne da. Raditi na tijelu za plazu se ne pocinje u svibnju pa ni u sijecnju. Barem ne iste godine
Opcenito je tema otisla u krivom smjeru.