Citiraj:
Autor Igorr
Je, ali ju stvarno moraš ful dići za to, a na tim okretajima krešti kao mlinac a ne motor od 2.5 :/
Sve ok ako ti ne smeta, ali obavezno probaj.
I kažem, moguće da je do mene i da mi jednostavno atmosferci više ne pašu.
|
Ma stoji imamo dva auta bez turbine i dva sa turbinom. Totalno drugaciji osjecaj voznje. Ocekivao bih da je zivahnija sa tih 161hp ali eto nije. Zakopam ja gas i ok zivne tamo oko 3k i lijepo se vrti motor ali tada sam siguran dosta i popije.
Citiraj:
Autor Master_Hrc

Dosta ljudi ih hvali ali ima ekipa kojoj nije sjela, kao sto Igorr kaze, ako si naviknuo na komfor koji imas kad vozis motor s turbinom, ovo bi mogao biti deal braker. Ali ako ti to ne smeta kod cx-5 nece ti ni s sesticom.
Btw, ako hoces mazgu, cisti uzitak u voznji i top handling za ne puno para, one and the only miata all the way 
|
Gle jedan auto ide do kraja 6. na otpad, a drugog prodajemo.
Ostsjem na dva. Ne treba mi jos jedan tj opet treci. Noup. Dosta bi bilo.
Citiraj:
Autor RaneZ
Pih, amaterskih 8 :P 
|
Provokator.
Citiraj:
Autor RaneZ
Slazem se, cx-30 sa 150ks mi je troma :/
@Hamm, to sam tvrdio i kad sam clia vozio! 
|
Clio je igracka.

Malo autek fakat premali.
Citiraj:
Autor xlr
Al ne ide s mjesta kad su okretaji u podrumu, morat ces preprogramirati cadjavu nogu 
|
Ha velim ti da ide isto kao i skoda. Nista gore nista bolje.
Citiraj:
Autor zkljaja
0-100 je nikakav mjerodavan podatak o tome kako auto ide....2.8 sek ide Turbo S sa 600ks i Nevera sa 1800ks.
Teta u 320d Xdrive sa sjedalicom na zadnjem sicu poklopi gas na semaforu i glat može namazat Meganea RS 0-100 u 9/10 pokušaja iako je RS na papiru brži tak da ti te 2 sekunde ubrzanja u većini slučajeva ne znači ništa. Međuubrzanja su puno bitnija osim ako se voziš otvorenom cestom na 5k okretaja da ga držiš u optimalnim okretajima......ako su ti performanse uopće bitna stvar
|
Citiraj:
Autor RaneZ
|
Auuuuuu hahahaha pokopala te baba u bemveju.