I te bolove neces dozivjeti u prvih par sati sjedenja ili jos kraceg testiranja. Tada ce ti stolica biti magicna i stosve ne. Meni su lagani bolovi i netrpeljivost na Gestureu krenuli unutar prvog tjedna koristenja do te mjere da nisam mogao sjediti ni sat vremena u komadu. Kao crvi u guzici. Nakon sto se tijelo naviknulo pravilnije sjediti onda sam mogao i po par sati u komadu izgurati. Rijetko sjedim duze od toga.
Sad mi je ravno godina dana sa Gestureom. Ako zanemarimo da sam je nakon mjesec dana otvarao da bi podmazao jedan mali spot koji je skripao (pisao sam o tome), stolica je ista kao prvog dana. Work from home, 8h + pokoji sat privatno koristenja. Prije mjesec-dva sam je opet komplet rastavio da provjerim stanje i ocistim prasinu. Bilo je sve ok, svaka vida maksimalno stegnuta, mehanicki isto nije bilo potrebe ista podmazivati, jedino se prasina zna zavuci svukuda pod guzicom pa sam je barem usisao.
Meni osobno se isplatila iako nije bio mali trosak i valjda godinu dana sam se neckao. Imao sam je prilike dobro isprobati kod frenda pa je bilo lakse odluciti. Pored nje i dalje imam Markusa koji sad sluzi kao vjesalica za robu, ali sjedio sam oko sat vremena na njemu u ovih godinu dana. Ful mi je cudan njegov naslon za ledja nakon Gesturea i to je jedini problem kojeg sad imam. Za neupucene, imao sam 3 Markusa i koristio ih od 2016. do 2024.