View Single Post
Staro 21.05.2025., 06:46   #8
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Očekuješ...samozalaganje...od ljudi? Vidi se da ne živiš u realnosti
Gle, tvoj pristup je ponovo pokušati odgojiti ljude da se prvo više sami potrude oko rješenja prije nego dođu ovdje pitati, i to razumijem, ali to je problem, jer koliko god njih ti odgajao (ili mislio da si odgajaš), opet će doći novi koji će svejedno prvo pitat ovdje, pa razmišljat (priznajem da sam i sam to nekoliko puta radio, šta greškom, šta vlastitom lijenošću).
To ti je kao i s mravima. Koliko god ti njih pobio, poštrcao, posuo onog praška da ti ne dolaze u kuhinju i sl., oni će svejedno sljedeću sezonu doći, i neće shvatiti poruku. To je mravlja priroda, a ono je naša priroda. Neki jednostavno nemaju toliku samodisciplinu. Hoćemo ih sada sve usmjeravati na manuale i kakvu to na kraju sliku crta o nama ?

Tebi, kao jednom iskusnom kompjuterašu i forumašu ostaju 3 opcije:
1) reagirati na njihov post i dati konkretan odgovor
2) reagirati na njihov post i ne dati konkretan odgovor nadajući se da ćeš ih natjerati na samoedukaciju
3) ignorirati njihov post

Zanimljivo je da većina vas iz grupe 3 (da, grupa 3 si) odabere uvijek opciju 2, jer opcija 1 zahtijeva vaše vrijeme i trud (a to vam se ne da), dok opcija 3 nije zanimljiva jer volite drugima održavati lekcije.

Odgovor u vašem stilu: prouči si regex kodove.

Opet si omašio ceo fusbal bre