Citiraj:
Autor Igorr
Tvojom logikom - zašto se ti ne odseliš sad jer evo većina nas je odlučila podržati ove promjene?
|
Dijete moje logika predstavlja samo početak mudrosti nikako ne i kraj.
Samim snobizmom, epitetom da su ljudi glupi, bilo kakav autoritet, po pitanju bicikala, je upitan. Naravno ako se čovjek ispravi to prestaje važiti.
I dalje nemam ništa protiv da netko po ravnici grada vozi kako želi, biciklom, ali ja živim na brdu 4km od katedrale i želim komociju auta.
Citiraj:
Autor medo
Sada svako jutro voze pored mene djecu u vrtić i sebe na posao/faks na biciklima.
Bike već dugo nije primarno za rekreaciju.
|
Nemam ništa kao što rekog protiv bicikala, ali oni koji voze svoju djecu na istima, na našim cestama, nisu baš najmudriji. Darwin tu djeluje kako djeluje
Isto tako želim kad je zima se napiti ko svinja i ako treba uz grijanje odspavati u autu. To što neki nigdjezemac i slično pije čaj ili uzima gljive pa to ne radi kakvo to veze ima? Želim isto u autu pofukat nekad. Zar ovdje ima toliko geekova koji nikad ništa akcije ne dožive? Na biciklu to radite?
Evo sada sam doma došao, trebalo je cca 15min. Javnim prijevozom cca bi trebalo sat vremena, biciklom, ako bih preživio jer živim gdje živim, 30-45, zavisno jel električni. Ja želim komociju. Neki ne žele. Demokracija.