Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.05.2025., 14:41   #80771
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Deamon101 Pregled postova
...
Ja ne pratim, pa ko te tjera? Kako ti imaš pravo da ti netko radi infrastrukturu za grijanu guzicu u autu, valjda i drugi stanovnici grada koji preferiraju bicikl imaju isto pravo da im se izgradi infrastruktura? Ja se ne vozim biciklom ali čisto logički, ima djece koja idu u školu, na trening, ima ljudi koji nemaju vozačku, ljudi koji iz nekog razloga radije idu biciklom itd, pa kaj nije logički sigurnije da imaju odvojenu traku? Svako dijete koje ne podleti pod auto jer je u izdvojenoj bicikl traci pa makar bilo jedino koje je njom prošlo taj dan je vrijedno malo konfora grijanim guzicama.
I ak sqmo ti dostavljači samo koriste traku opet je valjda sigurnije za sve, nego da se guraju među autima. Ionako voze hranu baš grijanim guzicama. To tako treba bit, kak je i u svakom velegradu. Nije više promet kak je bio nekad da se možemo voziti, nisu ni ljudi, ni brzina a ni količina vozila.
Ja bi i za javni prijevoz posebne trake, a nas koji smo u autima taj konfor koji se spominje mora koštati za opću dobrobit jbg.