Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.05.2025., 14:16   #80765
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Pa ako imas ravnice, slobodno radi biciklisticke staze, nemam nista protiv, dapace dobro dodju... Cijeli dio ispod Glavnog kolodvora u Zagrebu je bas pristojno podoban za biciklisticke staze, a i ima ih tako da o cem pricamo? Problem je strogi centar grada, tu su stavili tih par biciklistickih i to je u redu... Ali zatvarati trake i gurati biciklisticke staze koje ce 90% vremena biti prazne, 9% vremena ce ih koristiti dostavljaci na elektricnim motorkotacima, a 1% vremena biciklisti... Onako, a gdje ti je mozak?

A ta ideja da ce ljudi biciklom ici na posao, voziti djecu u vrtice/skole ili ici obaviti shopping... Onako, moras bit ozbiljno posvadjan sa mozgom tvrditi da su bicikli super za to... Bicikl je prvenstveno za sport i rekreaciju, oduvijek bio i zauvijek ce biti... Preznojit ces se, nije to prijevozno sredstvo za ic na posao... Sad bas da ce se neko tusirat na poslu... Mhm, da, super ideja... Potrosit vode brdo, i to tople koja se grije na nesto sto ispusta CO2 u zrak... Onako... Pa cak ni Greta nije tolko glupa...
Dok sam bio u Uppsali (Švedska) - majke ti pa "svi" su na tim biciklama i idu svugdje s njima (posao, izlasci, rekreacija... ravno, brdo... sunce, kiša...).
I to je Švedska, a di su tek Danci i Nizozemci.

Ali pretpostavljam da su sve te nacije bez mozga i valjda im nitko nije objasnio da to ne može tako?

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Vidim ja te genijalce koji furaju djecu u tim prikolicastim njasrima po ljeti na magistrali dole po Dalmaciji... To su debili... D E B I L I...
Dobro, to je hazard koji samo čeka da se desi.
Igorr je offline   Reply With Quote