Citiraj:
Autor Deamon101
Ja znam gdje si ti u centru  , i to je ok ako voziš, ravno je, ali čovječe Božji ja sam na brdu u Remetama po to nema Boga za izvoziti, a koristiti javni prijevoz...ne želim ni sat i pol putovati na posao umjesto sadašnjih 20min.
|
Nenene, ja sam u centru u Zagrebu, treba mi 7 minuta do ureda biciklom, to mi je OK... U Rijeci sam na brdu na jednoj lokaciji, a na Kastvu na drugoj... Tamo biciklom nemas sta trazit...

I feel your pain... Bez auta si u Rijeci nigdje, nemos doslovno nikud, jer gdje god da zelis ici moras promijeniti dva autobusa minimalno...
BTW., nesto si ti mene zamijenio sa nekim... Ja se ne slazem sa guranjem biciklizma po Zagrebu, ovo kako je je skroz OK, ali ovi nemozemovci bi ozbiljno trebali pristati micati parkinge da bi ubacivali biciklisticke staze koje nitko ne koristi... Zato i velim svako malo da sam vidio par biciklista na putu od ureda (cijela Marticeva, od HNB do Kvatrica) koja je prakticki zila kucavica za bicikliste koji idu prema centru... Jednostavno ih NEMA... Bude ih nesto malo kada je vani lijepo vrijeme, ali jesen, zima, rano proljece ili cim padne kisa - NEMA NIJEDNOG... Kad padne kisa i ja idem trajvanom, nisam ni ja lud kisnut bezveze...
Dostavljace ne brojim jer oni ne voze bicikle, nego elektricne motorkotace, nisam nijednog vidio da pedalira...