View Single Post
Staro 20.05.2025., 10:37   #5681
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ne razumijem to protivljenje walk in sistemima za tuširanje. Em nema jednostavnije ni praktičnije, vrlo funkcionalno. Ja svakako planiram stavit to umjesto kade.
Bebe? Klinac je veći i više nemamo takva kupanja. A da ne velim, kad je bio beba i onda je žena kupila plastičnu kadicu u ikei za staviti u kadu kad ga kupa. Jer joj je tako bolje i sigurnije za bebu bilo, pa je jako puno značilo to što smo imali pravu kadu
Kod ženinih smo stavili walk in tuš da im bude jednostavnije pošto su stariji i teže pokretni, njima je to sto puta bolje od tuš kade ili klasične kade, tuširanje im je znatno lakše.

Što se sifona tiče, to me isto živcira što ih ne stavljaju, kod nas u kupaonici na katu ga isto nema, jer je bivši vlasnik tako tražio. wtf, tko bi normalan to htio, da ti u riziku od curenja vode bude poplava po cijelom stanu a ne samo u kupaoni? još pogotovo što je kupaona u istoj razini s ostatkom kata.
Al kažem, prvom prilikom mičem kadu i stavljam walk in tuš koji će služiti kao sifon.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 20.05.2025. u 10:45.
Roberto je offline   Reply With Quote