Citiraj:
Autor xlr
Napokon ulovio vremena i malo preslozio minija, ubacio one cheappo nvme diskove u zfs raid1 i testirao kako se oporaviti od jednog krepanog diska. Puknuo gore (opet) proxmox, ubacio jos jedan ssd ako zatreba za nesto al vjerojatno ce letiti van i to je to. Sve se i ovako backupira na nas preko pbs-a. Ima malo coil whinea kad su dva nvme-a unutra. Protip, ako imate diskove s ovim adapterima stavite nesto izmedju adaptera i mobo. Adapter je vrlo blizu elementima na mobo, imao sam vec jednu iskru... Not fun!
HP Prodesk G4 600
https://imgur.com/a/0q5Zxaz
Pitam se kako kolega srale7 napreduje s minijem i proxmoxom 
|
Hvala na pitanju, kao da znas da imam problem
Uglavnom stavio proxmox i malo se igrao s njim, da bi nakon tipa 3 tjedna od početne instalacije jedan dan samo nisam mogao pristupiti. Mislio sam da je provblem do moje mreze, ali nije bio.
Uglavnom moj Prodesk je zakucao i ugrijao je cijeli "server box". Reko ok, nesto se dogodilo. Restartao ga i opet se dogodilo isto (nakon 3-4 tjedna). Prtljao sam nesto po proxmoxu, pa se nadam da ce cista instalacija rijesiti problem.
Odvrtio sam neke logove iz Proxmoxa, bilo je tu svega, vecinom nekih HP errora, tako da postoji mogucnost da je problem do samog racunala, sto mi se nikako ne sviđa

Ideja je staviti novi proxmox i recunalo istestirati sa tipa Hirensom, ili ako imate neki bolji prijedlog kako najlakse utvrditi u cemu je problem, slobodno predlozite