View Single Post
Staro 18.05.2025., 12:20   #129
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
prešo dvicu, kakva igretina, to je tip igre koju bi mogo igrat svakid an do kraja života valjda

scenografija, priča, sve mi je top, nadam se da će bit trica, materijala ima
Šta ti je točno dobro u priči? Meni je ta priča totalno promašena, šuplja pa čak bih rekao i glupa.

Znači:
- Joel uopće nije osoba iz prvog dijela po pitanju opreza, Tommy isto. One priče da su nakon toliko vremena omekšali su smiješne. Nema omekšavanja u takvom svijetu tako da je taj susret s Abby i kako su njih dvojica bili toliko neoprezni i prijateljski nastrojeni totalno bzvz odrađen i nema veze s vezom.
- Nema mi nikakvog smisla da Abby niti u jednom trenutku ne pita Joela zašto je napravio to što je napravio, je li uopće napravio.. znači imaš jednu priliku za pitati nešto čovjeka koji ti je promijenio život i ne, ti to ne napraviš.
- Abby izgleda kao Schwarzenegger zbog čega točno? Realno bi Abby sravnila sa zemljom Ellie, ali su u borbi prikazane skoro ravnopravne.
- Koji je smisao onog dijela s Abby i onim nečim ćelavim?
- Zašto bi Ellie ostavila sve što ima i otišla u Kaliforniju da napravi jedno veliko ništa?
- Kako je uopće cura od 50kg u takvom svijeti stigla iz Seattle-a u Kaliforniju?
- Znači priča nakon tog susreta Joela i Abby je da se apsolutno ništa ne dogodi do kraja igre.

Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 18.05.2025. u 13:11.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote