18.05.2025., 09:55
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
Autor coconut
@zkljaja
Bez obzira što moja malenkost ovdje priča gluposti, ja biram prvo razum, onda emocije.
Kada budem išao nabavljati auto, prvo ću si odrediti kakav auto hoću i za kakav budžet.
Budžet mi nije bitnija stavka jer si mogu priuštiti auto kakav hoću (Sv. Trojstvo bez problema, za keš). Ali, ne želim takvog jer mi ne treba. Za moje potrebe, takav auto je 2much.
Kolega u branši si je nabavio polovnog Cayenna samo zato da bi se qr*io. Vozi ga uglavnom po gradu, rijetko kada više od 50km dnevno što znači da posrče popriličnu količinu goriva. Svako malo mu nešto crkne na njemu i nikad ne iskešira manje od 5k za popravak.
A meni je dovoljan službeni Captur koji košta duplo manje, loče bar duplo manje i servis košta bar 5x manje. I opet, ako i on, dođem od točke A do točke B.
|
Meni bi bilo cak neugodno dat velike pare za auto
Odnosno sve mi mora bit uskladeno,ne mogu imat skup auto ako zivim u nekoj rupi ili nemam sta za jest...a nazalost kod nas su upravo suprotni primjeri...da ne spominjem dizanje kredita za auto,ako ga ne mozes u kesu platit onda ga ni ne kupuj
|
|
|